"IMPRESSIES UIT DE PROVENCE"

Programma aquarelweek

Dit is een cursus waarin zowel beginnende als meer gevorderde aquarellisten aan hun trekken komen. Voor beginners stelt Jean schildermateriaal ter beschikking. Iedereen gaat aan de slag om indrukken van de Provence - landschappen, huizen, fonteinen, vegetatie,... - in fijn gepenseelde beelden vast te leggen.

Tijdens de schildersessies beginnen we met een rudimentaire schets als aanzet voor het schilderen. Wie wenst kan extra begeleiding krijgen om de basisbeginselen van het aquarelleren te verfijnen. Geregeld bespreken we gezamelijk de resultaten in een sfeer van huiselijke gezelligheid.

Schilderen in de Provence is vooral kennis maken met het zinderende licht en de staalblauwe luchten, ooit ontdekt door Vincent Van Gogh.

Het programma bestaat uit een 10-tal sessies met afwisselend tekenen en schilderen, steeds onder begeleiding. Er is gelegenheid tot een excursie, het bijwonen van een concert, een wijndegustatie of een bezoek aan een Provençaalse markt of een Brocante.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

09.02 | 15:43

Wij hebben écht genoten van ons verblijf! In de gastenkamer Jade hebben we heerlijk vertoefd en inspiratie gehaald om ons dochtertje Jade te noemen xxx

...
29.09 | 20:50

Bedankt Jean voor de website.Leukke belden !
De man van Aix en Provence met wie je heb gesproken bij de rotonde
Groeten

...
25.09 | 19:48

Hallo Jean en Mia,
Geert en ik willen graag één van die prachtige aquarellen kopen voor onze buurvrouw die 70 jaar geworden ... Kan dat?

...
05.05 | 10:45

Mooie en aanlokkelijke website, Mia!

...
Je vindt deze pagina leuk